“If you have built castles in the air, your work need not be lost; that is where they should be. Now put the foundations under them."

Henry David Thoreau

"The longterm vision"

Waar streef je naar in het leven? Wat zijn je langer termijn doelen? Wat stel je centraal?
Vragen waar ik de laatste tijd veel mee bezig ben geweest. Deze vragen zijn weer extra uitdagend in context van een liefdesrelatie.

Een liefdesrelatie vind ik één van de uitdagendste dingen in het leven. Ik zal er waarschijnlijk nog geen zinnig woord over kwijt kunnen ... [huh] maar ga het toch wagen. 😀

Het heeft mij in ieder geval geïnspireerd om er een schilderij van te maken. Zoals ik het zie, zijn hier twee tegenpolen in kleur, karakter en geslacht afgebeeld. Maar met een hetzelfde doel, willen groeien en leren in het leven met veel liefde voor elkaar.

Het pad naar de zon/het licht, lijkt door de reflecties 'rechtdoorzee' te lopen, maar wanneer je dichterbij komt is er geen pad alleen maar water met grote diepten. Het is een illusie te denken dat alles te plannen is en de toekomst zal voldoen aan je verwachtingspatronen.

Dit schilderij beeldt voor mij een tijdloos moment uit van tevredenheid en een visie om te willen blijven ontwikkelen als individu (in eigen kleur) en in samenspel met. Daarbij zal hopelijk het (zon)licht steeds meer de blinde vlekken 'belichten'.

Nieuwsgierig naar het minder-dan-soepele creatieproces van dit schilderij? Check: making of - the longterm vision
acryl verf, potret, spring-art, liefdesrelaties, schilderen van reflecties
"The long-term vision"
69 x 38 cm
acryl op MDF plaat
Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!
ma, 21 mrt. '16personLeny
Carpe diem !
ma, 21 mrt. '16Sabine
8-)
ma, 21 mrt. '16personAstrid
Erg mooi Sabine!👌
ma, 21 mrt. '16Sabine
Dankje! <3